3 provjerena načina kako postati magnet za obilje

valentines-day-702x336

Naš univerzum je svijet misterija koje se neprestano razotkrivaju. Kada otkrijete tajne  kako postati kozmički magnet taj svijet će ispuniti sve vaše želje.

Zakon privlačenja, kao i svaki drugi zakon, daje smjernice koje je potrebno primijeniti kako bi se postigao uspjeh. Premda afirmacije funkcioniraju za mnoge stvari, one nisu učinkovite kada je u pitanju manifestacija novca. To je zbog duboko ukorijenjenih uvjerenja koja mnogi od nas imaju u pogledu novca. Da bismo promijenili ta uvjerenja ponekad je potreban cijeli život, a sve dok su nepromijenjena problemi s novcem se nastavljaju.

Jeste li ikada primjetili da stvari s kojima imate najviše teškoća su upravo one koje imaju moć nad vama? Novac je slučajno jedna od tih stvari koja ima moć nad najvećim brojem ljudi. Kad biste razumjeli prirodu stvarnosti i kako ona funkcionira, novac bi prestao biti problem. Kada upoznate moćne kozmičke alate koji upravljaju stvarnošću, za vas se otkriva jedan sasvim novi svijet.

Započnite svoje putovanje u novi svijet s ova 3 provjerena načina ovladavanja svojom novčanom stvarnošću:

1. Postanite Gospodar i novac će biti Sluga

Promjenom perspektive i vaš svijet će se promijeniti. Novac je entitet koji je tu da služi vama, jer vi ste božansko biće, koje je ovdje da bi steklo iskustvo života u fizičkom tijelu. Vi nikada ne biste trebali biti sluga novcu, već gospodar nad njim. Ovo je mala promjena perspektive, ali vrlo moćna.

2. Iskustvo je puno važnije od novca

Mnogo ljudi pokušava da koristi zakon privlačenja kako bi manifestirali više novaca, ali većina njih to čini na pogrešan način. Oni jure za novcem umjesto da puste da novac dođe k njima. Ako ograničite broj stvari za koje mislite da su vam potrebne, i umjesto toga, fokus stavite na više iskustva umjesto više stvari, oslobodit ćete svoju sposobnost da postanete magnet. Što više iskustva imate, to više napredujete i rastete. Novac teče ka onima koji su u ekspanziji. Što više iskustva imate osjećate se bogatijima i u skladu s tim djelujete. Vi vrednujete život i jedinstvenost iskustva mnogo više nego što vrednujete stvari. U tom stanju vi više ne želite novac, ali on vam svakako dolazi, i to obilno. Zakon privlačenja veliča stanje bića i nagradjuje vas za to. Kako povećavate svoja životna iskustva, tako povećavate svoju vibraciju.

3. Viša vibracija vas čini moćnim magnetom za novac

Kako povećavate svoju vibraciju tako povećavate i svoju sposobnost privlačenja stvari na lakši način. Viša vibracija znači više moći. Postoje mnoge napredne tehnike manifestiranja koje mogu dramatično pomjeriti vaš zakon privlačenja na viši nivo. One su veoma učinkovite kada se primjenjuju s jasnom namjerom. Pomicanje vibracije može biti prilično teško za prosječnu osobu. Kada ste svakodnevno bombardirani frustracijama prirodna reakcija je sumnja da zakon privlačenja radi u vašu korist.

Međutim, napredne tehnike kozmičkog zakona privlačenja će vaš uravnotežiti. One uklanjaju mentalne, fizičke i emocionalne blokade kojih možda niste ni svjesni. One intenziviraju vaše želje i mnogo lakše ih ostvarujete. Vi tako postajete moćni magnet za novac bez borbe i napora. Ono što želite, želi vas. Dok drugi čekaju nedjelje i mjesece na ispunjenje svojih želja, vama kozmičke sile pomažu da svoje manifestirate mnogo brže. To je jednostavno magično.

Izvor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s