Kako se pokreće vibracija, kako se pokreću osjećaji.. što govore misli

girl-1768766__340

Trenutak kada vaš um preplave misli i vaši osjećaji prožmu vaše tijelo trenutak je kada su se aktivirale vaše vibracije. Prvo se aktivira vibracija, zatim se pokrenu osjećaji te zadnji u redu se uključi um.

Vibracije su zapisi onoga što vam se desilo u ovom i prošlim životima.. ali ne zapisi “događaja” koji su vam se desili već vaše “reakcije” na te događaje. Što znači da što je događaj stresniji za vas vibracije su snažnije i “zapisanije” u vaše biće te ih je teže otpustiti, transformirati, iscijeliti.

Pokretanje vaših vibracija dešava se u trenutku kada neki događaj, koji na van ne mora imati ništa slično s događajem u vašoj prošlosti izazove “prepoznavanje” u vašoj vibraciji. Možete početi osjećati nemir, strah ili bilo kakvu drugu emotivnu reakciju. To može biti čak i obična primjedba neke vama nepoznate osobe, ne mora biti ništa na van strašno i vama bitno. U svemu oko vas skriva se značenje koje vi prepoznajete iz uvjetovanosti vibracijama koje nosite unutar sebe.

Vaš um ne može prepoznati/shvatiti događaje u kojima on nije sudjelovao, znači nekim prošlim događajima gdje je bio prisutan neki drugi um (um vezan za vašu prošlu inkarnaciju).
Pa kada se desi da se vaša vibracija stvorena u prošlosti pokrene jer je trigerira nešto izvana vaš um traži logičan zaključak zašto se osjećate tako kako se osjećate. U većini slučajeva vaš um “krivo zaključi”, zatim se uključi ego, strah te uvijek pronađete krivca izvana.. bilo da je to osoba, događaj..
Na taj način mičete pogled s onog što je bitno (sebe) i egom nastojite posložiti stvari unutar sebe. Tada radite nove zapise unutar sebe, slažete kulu od karata koja se svakog trenutka može ponovno srušiti.

Kada dovoljno puta u nekoj situaciji sebi ponovite – ova situacija mi se ne sviđa, nije mi simpatična, zbog nje se ne osjećam dobro.. ALI zašto sam u ovoj situaciji, što je to unutar mene što privlači ove događaje, koja me moja vibracija dovela do ovog trenutka – preuzimate odgovornost za sebe i svoj život. Uzimate ključ svog života u ruke, kako bi otvorili vrata koja vječno tražite. Kako bi svoje biće oslobodili teških vibracija, kako bi se transformirali, iscijelili te samim svojim postojanjem pomogli podizanju vibracije na ovoj Planeti.

-Maja Šamarinac

 

One thought on “Kako se pokreće vibracija, kako se pokreću osjećaji.. što govore misli

  1. Reblogged this on How To Know If and commented:

    Trenutak kada vaš um preplave misli i vaši osjećaji prožmu vaše tijelo trenutak je kada su se aktivirale vaše vibracije. Prvo se aktivira vibracija, zatim se pokrenu osjećaji te zadnji u redu se uključi um.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s