Najbolje knjige za vrijeme izolacije – top 5

book-2484855_1920

Sad napokon mogu doći na red sve knjige koje ste željeli pročitati.
Možda da svoje omiljene pročitate još jednom?

A možda se želite posvetiti knjigama koje će pridonijeti vašem razvoju, novim vještinama, koje će vam pomoći u stjecanju novih navika, znanja?

Mi vam predlažemo kvalitetne, korisne knjige koje su bestseleri u svijetu i koje su zaista promijenile živote svojih čitatelja:

DUHOVNOST:

Zagrobni život Billyja Fingersa, Annie Kagan

.
Nekoliko tjedana nakon svoje smrti William Cohen, također poznat i kao Billy Fingers, probudio je svoju sestru Annie jednog ranog jutra i rekao joj: “Lebdim bezbrižno kroz svemir sa svim ovim zvijezdama, planetima, mjesecima i galaksijama što trepere oko mene i osjećam božansku prisutnost – ljubaznu, divnu, dobrohotnu prisutnost.”

SAMORAZVOJ:

Atomske navike, James Clear

“Atomske navike” će preoblikovati način na koji razmišljate o napretku i uspjehu, kroz alate i strategije koje su potrebne za transformaciju navika – bilo da je u pitanju tim koji želi osvojiti prvenstvo, kompanija koja se nada da će redefinirati industriju ili jednostavno pojedinac koji želi prestati pušiti, izgubiti na težini, smanjiti stres ili da postići bilo koji drugi cilj. James Clear, jedan od vodećih svjetskih stručnjaka za formiranje navika, otkriva praktične strategije koje će nas naučiti kako formirati željene navike, razbiti loše i ovladati sitnim navikama koje vode do izvanrednih rezultata.

PSIHOLOGIJA:

Vrhunsko samopouzdanje, Marisa Peer

Glavni preduvjet koji vam je potreban da biste ostvarili uspjeh u najvažnijim aspektima života, počevši od svih vrsta odnosa i karijere pa do unutarnjeg zadovoljstva samim sobom, jest samopouzdanje. U ovoj knjizi Marisa Peer vodi vas kroz njezin već mnogo puta dokazani program kojim ćete steći visoko samopouzdanje, izgraditi vjeru u sebe i tako trajno poboljšati svoj život. Knjiga Vrhunsko samopouzdanje pomoći će vam da istinski zavolite sebe, oslobodit će vas autodestruktivnih misli i ponašanja te potaknuti na sretan, samopouzdan i inspirativan život.

FINANCIJE:

Mapa za budućeg milijunaša, Matthew Cross

Temeljena na beskrajnom Fibonaccijevom nizu, Mapa za budućeg milijunašatm omogućuje vam pristup u moćni univerzalni Božanski kod za rast i uspjeh u svakom smislu. Priručnik sadrži 21 poglavlje, po jedno za svaki dan, i predstavlja jednostavan i lagan način za aktivaciju Božanskog koda u vašem životu.

KRŠĆANSKA LITERATURA:

Evo ti majke, Christine Watkins

Iznimna svjedočanstva šestorice muškaraca o čudima Međugorja napisala je američka  kršćanska autorica.
Pater Marko Glogović jedan je od oduševljenih čitatelja: “Fantastična knjiga! Ispuniti će te jednom nevjerojatnom radošću! Našao sam se u braći grešnicima. Otkrio sam opet i opet zagrljaj Isusove i moje Mame, koja ne ispušta svoju djecu u trpljenjima života. Vidio sam ponovno srcem kako me Gospa vezivala i veže lancem ljubavi, za pravu slobodu u Kristu: svojom Krunicom. I kako taj otajstveni lanac s neba donosi tolika čuda na zemlju. I kako je ta “molitva poniznosti” obogatila siromašne u dobru a site u zlu, da bi ih povratila iz smrti i groba u svjetlo i zajedništvo s Uskrslim Isusom. A sve po – Mariji.”

Sve knjige su sada s 20% popusta, kao doprinos webshopa Knjigoteka čitateljima da lakše prebrode ovaj period.
Za narudžbe preko 150 kn, poštarina je besplatna, Knjigoteka preuzima na sebe.

Web shop: https://knjigoteka.com/

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s